Menu

Het realiseren van uw ultieme woning, 
dat is onze passie.

Een droomhuis is de plek die aan al uw woonwensen voldoet en waar u zich bovenal thuis voelt. Architectenbureau Atelier 3 vertaalt uw woonwensen naar een uniek ontwerp en begeleidt u tijdens het hele bouwtraject.  Zodat u zorgeloos kunt genieten!  

 

Een doordacht ontwerp en een zorgeloos bouwtraject, dat is waar wij al 25 jaar voor staan!

 

Henk Veenvliet, Directeur

Van start...tot finish

Kavel en ontwerp

Architectenbureau Atelier 3 is uw specialist voor het ontwerpen van uw droomhuis. Samen met u creëren wij een woning met optimaal wooncomfort en volledig gebaseerd op uw wensen, in uw sfeer en met de eisen van deze tijd. 

 

Wij besteden veel aandacht aan de juiste detaillering en kiezen met zorg de hoogwaardige materialen. Wij nemen u bij de hand en begeleiden u door de vele keuzemogelijkheden. Ook op het gebied van duurzame energie bent u bij ons in goede handen. Wij adviseren u! 

 

Wij garanderen u een uniek ontwerp, waar niet alleen u, maar ook wij trots op zullen zijn. 

 

Kortom:
Atelier 3 ontwerpt uw droomhuis 

 

Bouwen en begeleiden

Architectenbureau Atelier 3 is de spil en daardoor bent u zorgeloos betrokken bij alle stappen in het bouwproces. Dat doen wij met onze projectmanager, die gedetailleerde kennis heeft van alle zaken tijdens de bouw van uw woning. Hij bewaakt de kwaliteit tot in het kleinste detail. En dat binnen de afgesproken budgettering en planning.

 

De waarde van onze projectmanager ziet u terug in de korte doorlooptijden en kostenbesparingen. Opdrachtgevers waarderen de vloeiende gang van zaken van prijsvorming tot en met de oplevering van uw droomhuis.

 

 

 

Kortom:

Atelier 3 ontzorgt u tijdens de bouw van uw droomhuis.

Opleveren en thuis zijn

Uw droomhuis is klaar voor de oplevering. Voor architectenbureau Atelier 3 is dat een woning uitgevoerd volgens het ontwerp, met daarin alle technische eisen en binnen uw dromen. Atelier 3 verzorgt ook in deze laatste fase de officiële documenten en garandeert een soepele laatste stap. 

 

Samen met u en de aannemer bekijken we het resultaat, uw droomhuis! Wij inspecteren het exterieur en interieur en leggen in hoofdlijnen de werking van de installaties uitgelegd. En dan dragen wij de woning feestelijk aan u over. U zult zich direct thuis voelen in uw droomhuis. 

 

 

Kortom:

Architectenbureau Atelier 3 overhandigt u met trots de sleutel van uw droomhuis.