Menu

De trap naar boven

25 februari 2015

Atelier 3

Vanaf de bovenste verdieping een blik door het trappenhuis naar beneden werpen, het zal ieder van ons fascineren en is bij grote hoogtes de beloning op de klimpartij. Het doet denken aan een slakkenhuis of ruggengraat, waarbij de traptreden een ritme volgen van muziek.

Trappen zijn al lang niet meer alleen een gebruiksvoorwerp of verbinding van verdiepingen. Een mooie trap of trappenhuis geeft elke woning een bijzondere meerwaarde. Architectenbureau Atelier 3 weet dit en besteedt daarom veel aandacht aan het ontwerp. In de afgelopen jaren hebben wij veel bijzondere trappen mogen ontwerpen. Van glazen trappen voor moderne villa’s, vrijdragende houten trappen in stadswoningen tot traditionele wenteltrappen met klassieke details in notariswoningen. Onze passie en liefde voor architectuur ziet u ook terug in uw trappenhuis! 

Bij het plaatsen van een trap in uw huis is een gedegen advies noodzakelijk. Architectenbureau Atelier 3 ontwerpt de trap die geheel aan uw wensen voldoet en helpt u bij het zoeken van de juiste specialist plaatsen van de trap. Vraag onze architecten ook voor u een bijzonder ontwerp te maken.