Menu

Een luxe villa ontwerpen

15 december 2014

Atelier 3

Dromen over een luxe villa is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Luxe villa bouwen
Wanneer u kiest voor een luxe villa, dan heeft u waarschijnlijk al een beeld van de stijl waarin u de villa wilt laten bouwen. U heeft misschien een villa gezien of een lang gekoesterde droom. We bespreken graag uw idee van uw villa om tot een origineel ontwerp te komen waar u al uw wensen in terug ziet. Uw idee krijgt met behulp van onze visie, kennis en kunde een realiseerbaar ontwerp.

 

Atelier 3 ontwerpt en ontzorgt
Uw luxe villa bouwen we in de door u gewenste stijl. Ons specialisme is het ontwerpen en begeleiden bij de bouw van bijzondere landhuizen en unieke villa’s. Klassiek of eigentijds, romantisch of eigenzinnig. Maar altijd met oog voor kwaliteit en voor het aansprekende detail. Ons bureau tekent elk ontwerp nog met de hand. Met elke schets leert de ontwerper uw luxe villa en de locatie beter kennen, wat bijdraagt aan het resultaat, uw luxe villa.

 

Uw luxe villa bouwen wij graag
De kosten voor het bouwen van een luxe villa zijn afhankelijk van uw wensen, die wij graag persoonlijk met u doornemen. De prijzen van onze villa’s en landhuizen zijn gebaseerd op de traditionele bouwmethode. Wij realiseren uw luxe villa vanaf de eerste potloodstreep tot en met de bouw. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten.