Menu

Landhuis bouwen

Laat uw landhuis bouwen onder begeleiding van Architectenbureau Atelier 3. We ontwerpen uw landhuis geheel volgens uw wensen en begeleiden de bouw. Alle kosten nemen we vooraf met u door zodat u daar een goed beeld bij heeft.

Atelier 3 ontwerpt en ontzorgt

Uw landhuis bouwen we in de door u gewenste stijl. Ons specialisme is het ontwerpen en begeleiden bij de bouw van bijzondere landhuizen en unieke villa’s. Klassieke of eigentijdse, romantische of eigenzinnige woningen. Maar altijd met oog voor kwaliteit en voor het aansprekende detail. Wat ons bureau kenmerkt is dat elk ontwerp nog met de hand getekend wordt. Met elke schets leert de ontwerper uw landhuis en de locatie beter kennen, wat bijdraagt aan het resultaat, uw perfecte landhuis. Zo waarborgen wij niet alleen een goed resultaat maar tevens een goed ontwerp- en bouwproces waar u uw ideeën en wensen in terug ziet.

Uw landhuis bouwen wij graag

Wij hebben een grote passie voor het ontwerpen van landhuizen en landgoederen. De ruimte, tradities, het groen, alles draagt bij aan onze ontwerpen. De bestaande landerijen, de bomenrijen alles draagt bij aan de beleving van de nieuwe ontwerpen. Wij realiseren uw landhuis vanaf de eerste potloodstreep tot en met de bouw.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten.