Menu

Maak gebruik van onze diensten

  • Nieuwbouw:      Een volledig uniek ontwerp 
  • Verbouwen:       Uw woning verbouwen, aanbouwen of restylen
  • Interieur:            Een passend interieur

Uw eigen huis bouwen

Voor een groot aantal mensen is het de ultieme droom. Een eigen huis bouwen. Uw huis ontwerpen, samen met een architect uw dromen vorm geven. Tijdens de bouw ziet u de kamers op elkaar aansluiten en na een tijdje kunt u er werkelijk doorheen lopen. De tekeningen worden realiteit. Een eigen huis bouwen is een prachtige droom die wij graag met u samen willen realiseren. Onze architecten vertellen u graag wat mogelijk is.

Atelier 3 ontwerpt en ontzorgt 
Uw eigen huis bouwen we in de door u gewenste stijl. Ons specialisme is het ontwerpen en begeleiden bij de bouw van bijzondere landhuizen en unieke villa’s. Klassiek of eigentijds, romantisch of eigenzinnig. U maakt deze keuze, wij helpen u met een prachtig ontwerp dat realiseerbaar is binnen uw budget.

Wat ons bureau kenmerkt is dat elk ontwerp nog met de hand getekend wordt. Met elke schets leert de architect uw eigen huis en de locatie beter kennen, wat bijdraagt aan het resultaat, uw eigen huis. Zo waarborgen wij niet alleen een goed resultaat maar tevens een goed ontwerp- en bouwproces.

 

Uw huis verbouwen

Een huis verbouwen vraagt om het advies van een ervaren architect. Atelier 3 kan u inzicht bieden in mogelijkheden en passende oplossingen. Onze architecten bekijken uw woning en omgeving in zijn geheel, om zo de volledige beleving mee te nemen in de verbouwing. Uw aanbouw kan zo opgaan in het oorspronkelijke ontwerp of juist een opvallend contrast vormen.

Verbouwen, aanbouwen of restylen
Onze architecten kunnen de verbouwing of aanbouw van uw huis ontwerpen en begeleiden, geheel volgens uw wensen. Laat uw droomhuis werkelijkheid worden. Atelier 3 heeft veel ervaring op dit gebied en ontzorgt u vanaf de eerste potloodstreken op papier tot en met de uiteindelijke oplevering van de verbouwing.

Uw huis krijgt weer een eigentijdse, frisse maar vooral ook persoonlijke ‘look’ zodat u weer jaren comfortabel en plezierig kunt wonen en leven. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten.

 

Een passend interieur van uw huis

Uw woning wordt compleet door ook het interieur te laten ontwerpen door architectenbureau Atelier 3. Er zijn veel raakvlakken tussen het exterieur en het interieur. Het is daarom ideaal om voor een complete verzorgen van uw woning te kiezen. Met dezelfde passie vertalen wij uw wensen en stijl door naar uw interieur. Exterieur en interieur worden bij ons één en uw totale huis ademt de uitstraling die u wenst.

Inspirerend en vakkundig advies
Ook van onze interieurstylist kunt u vakkundig, inspirerend en persoonlijk advies verwachten. Wij visualiseren uw ideale sfeer met schetsen, kleurkaarten en stofstalen. U krijgt professioneel stylingadvies in kleurgebruik, materiaalkeuze en een lichtplan. 'Exterieur' en 'interieur' zijn met elkaar verbonden in een totaalconcept waarin u zich thuis voelt.